Sabies que hi ha plans a mida per a cada pujaescales?

Les cadires pujaescales són una de les solucions en accessibilitat més instal·lades al nostre país. El seu preu assequible i el fet de no estar subjectes a manteniment obligatori són dos factors clau del seu èxit. Però tot i que la normativa vigent no obliga a passar revisió , és aconsellable realitzar-la periòdicament.

Depenent del tipus d’espai, el seu ús pot estar subjecte a un major desgast . Una cadira pujaescales instal·lada en un espai públic, com un restaurant o un local comercial, és més probable que acabi fallant abans. D’altra banda, en una casa particular, és possible que la cadira experimenti fallades per poc ús o atenció. Com en la majoria de màquines, una revisió periòdica és el més recomanable.

Plans a mida per al manteniment del teu pujaescales

Si tots els pujaescales són diferents per què contractar un servei que no té en compte les característiques del nostre model? Hi ha diferents marques al mercat, cadascuna amb un mecanisme propi i específic. Per això, una de les opcions més recomanables és la contractació de plans de manteniment a mida .

Si contractem un servei específic, podrem assegurar-nos que el tracte que rebi la nostra màquina s’ajusta a les seves necessitats . Així també, ens evitarem pagar de més per peces o components subjectes a intermediaris.

Cal assenyalar que poder utilitzar la cadira pujaescales és una de les màximes prioritats per als usuaris. Si falla el seu funcionament o es produeix alguna alteració, la persona que l’utilitza no podrà salvar la distància que el separa de l’altre nivell. Per tant, s’afecta directament la seva autonomia i mobilitat , arribant a suposar un perill si no se soluciona ràpidament.

En Impulsas t’oferim servei de manteniment amb plans a mida , ajustats a les característiques de cada cadira o plataforma pujaescales. Treballem amb components originals, oferint servei multimarca (ens hagis comprat o no la màquina a nosaltres). Donem cobertura a tot Espanya, posant al seu servei un equip de tècnics especialitzats i tallers mòbils preparats per atendre qualsevol incidència. Truqui’ns i demani pressupost sense compromís: 933 258 003.