Beneficis de la Tecnologia ASL.

L’equip pot ser instal·lat més baix i en instal·lacions interiors, fins i tot si l’escala és estreta o molt inclinada. El pujaescales ocuparà menys espai i la seva escala quedarà més lliure perquè els altres membres de la família puguin transitar.

Estalvi de Temps

La tecnologia ASL funciona quan l’equip està en moviment. D’aquesta manera vostè evita parades i moviments de gir tant al principi, durant el recorregut com al final del mateix. Això estalvia temps i li dóna seguretat i comoditat addicional. Access BDD és única oferint aquest tipus de tecnologia.

Recorregut sense obstacles

El sistema ASL s’encarrega de girar l’equip a la posició més òptima i segura evitant qualsevol obstacle. L’ús òptim de l’espai disponible assegura la seva posició ergonòmica còmoda.

Menor doblat de genolls

La Tecnologia ASL, ens permet col·locar el reposapeus connectat a la cadira més cap a fora. En conseqüència vostè podrà beneficiar de menor doblat dels seus genolls en comparació amb els equips que tenen el reposapeus instal·lat al motor.

Posició correcta i segura per pujar i baixar de la cadira directament

Com el Flow gira durant el seu recorregut, això vol dir que vostè pot pujar-se i baixar-se de l’equip més fàcil i ràpidament.

Sense canvis a la seva escala

La barana pot quedar-se sense modificar en la majoria dels casos. A més, modificacions en la seva escala o sostre no són necessàries.