CADIRES PUJAESCALES

 Cadires Pujaescales Homeglide

CADIRES PUJAESCALES HOMEGLIDE

La cadira pujaescales Homeglide és una de les cadires més elegants del mercat. Disposem d’una gran varietat d’opcions i acabats. La cadira pujaescales Homeglide és la perfecta solució per escales interiors i exteriors, per totes les necessitats i pressupostos.

Més informació

CADIRES PUJAESCALES ACORN

La cadira pujaescales Acorn de fabricació anglesa, es pot considerar la cadira salvaescales recta més venuda del món (més d’1 milió d’unitats). La cadira pujaescales Acorn és la solució perfecta per a persones de pes elevat.

Més informació

 Cadira Pujaescales Acorn

 Cadires Pujaescales Flow2

CADIRA PUJAESCALES FLOW X

La cadira pujaescales Flow X de fabricació holandesa, es pot considerar la cadira més versatil per a tota classe d’escales, fins i tot les més estretes. El seu sistema ASL li permet pujar escales molt estretes. Aquest fet li dóna la millor qualificació de prestigi en el món de les cadires pujaescales. 

Més informació

CADIRA PUJAESCALES BISON

La cadira pujaescales Bison de fabricació anglesa, es pot considerar la cadira salvaescales prefabricada més venuda del món doncs opera amb un raïl modular. La cadira pujaescales Bison és la solució ideal per a persones que necessitin una cadira pujaescales amb urgència.

Més informació

Cadira Pujaescales Bison

T’ajudem a trobar la solució que millor s’adapta a les teves necessitats